icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Duurzame houten gevelbekleding

Houten gevelbekleding

Een houten gevel heeft een natuurlijke warme uitstraling en kan op diverse manieren worden bewerkt. Met de merken LarxWoodDumoWood, VäriWood, VäriPanel en NaturalCladding biedt InterFaca een compleet scala aan geveloplossingen. Van noestarm Siberisch lariks, Noord-Europees vuren en foutvrij Afrikaans loofhout tot solide panelen van kruislings gelamineerd Noord-Europees naaldhout.

Door nauwe samenwerking met de producenten van deze merken wordt de kwaliteit 100% gegarandeerd. Iedere houtsoort is daarbij voorzien van een CE-markering en kan naar wens met een brandvertragende behandeling worden aangeboden. 

De optimale keuze voor een houtsoort verschilt per project en ook persoonlijke smaak is van invloed. Het team van InterFaca bestaat uit professionals die jarenlange ervaring hebben op het gebied van gevelprojecten en helpen graag bij het maken van de juiste keuze.

De merken

LARXWOOD

 

LarxWood

+ basishout Siberisch lariks
+ hard, compact en zwaar
+ noestarm & fijne structuur 

 

VARIWOOD

 

VäriWood

+ basishout Noord-Europees vuren
+ goede zaagvallende kwaliteit
+ kunstmatig gedroogd

 

VäriPanel

 

VäriPanel

+ basishout Noord-Europees naaldhout
+ dekkende machinale coating
+ hoogwaardig garantie verfsysteem

 

DUMOWOOD

 

DumoWood

+ basishout Noord-Europees vuren
+ goede zaagvallende kwaliteit
+ gemodificeerd hout

NaturalcladdingNaturalCladding

+ basishout Afrikaans loofhout
+ foutvrij hout
+ duurzaamheidsklasse I/II

 

 

CE-markering

Met het aanbrengen van de CE-markering geven wij aan dat onze producten aan alle van toepassing zijnde Europese regels voldoen en dat de conformiteits- of overeenstemmingsprocedures zijn voltooid. Bovendien is voor de producten een conformiteitverklaring opgesteld waarin wij aangeven aan dat onze producten voldoen aan alle van toepassing zijnde Europese richtlijnen.

Keurmerk PEFC & FSC

InterFaca verkoopt uitsluitend producten met PEFC of FSC certificaat, welke wereldwijd staan voor duurzaam bosbeheer. DumoWood, VäriWood & VäriPanel zijn voorzien van het PEFC keurmerk, LarxWood & NaturalCladding dragen het FSC keurmerk.