icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Duurzame houten gevelbekleding

Houten gevelbekleding

Een houten gevel heeft een natuurlijke warme uitstraling en kan op diverse manieren worden bewerkt. Met de merken LarxWoodDumoWood, VäriWood en NaturalCladding biedt InterFaca een compleet scala aan geveloplossingen. 
Door nauwe samenwerking met de producenten van deze merken wordt de kwaliteit 100% gegarandeerd. 

Iedere houtsoort is voorzien van een CE-markering en kan naar wens met een brandvertragende behandeling worden aangeboden. De optimale keuze voor een houtsoort verschilt per project en ook persoonlijke smaak is van invloed. Het team van InterFaca bestaat uit professionals die jarenlange ervaring hebben op het gebied van gevelprojecten en helpt graag bij het maken van de juiste keuze.

De merken

LARXWOOD

 

LarxWood

+ basishout Siberisch lariks
+ hard, compact en zwaar
+ noestarm & fijne structuur 

 

VARIWOOD 

VäriWood

+ basishout Noord-Europees vurenhout
+ goede zaagvallende kwaliteit
+ kunstmatig gedroogd

 

DUMOWOOD 

DumoWood

+ basishout Noord-Europees vurenhout
+ goede zaagvallende kwaliteit
+ gemodificeerd hout

 

Naturalcladding 

NaturalCladding

+ basishout Afrikaans loofhout
+ foutvrij hout
+ duurzaamheidsklasse I/II

 

 

 

 

CE-markering

Met het aanbrengen van de CE-markering geven wij aan dat onze producten aan alle van toepassing zijnde Europese regels voldoen en dat de conformiteits- of overeenstemmingsprocedures zijn voltooid. Bovendien zijn voor de producten een conformiteitverklaring opgesteld. In deze conformiteitverklaring geven wij aan dat onze producten voldoen aan alle van toepassing zijnde Europese richtlijnen.

Keurmerk PEFC & FSC

InterFaca verkoopt uitsluitend producten met PEFC of FSC certificaat. Dé certificeringen voor duurzaam bosbeheer wereldwijd. DumoWood en VäriWood zijn voorzien van het PEFC keurmerk en LarxWood en NaturalCladding van het FSC keurmerk.