icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Duurzame houten gevelbekleding

Houten gevelbekleding

Het team van InterFaca bestaat uit professionals die jarenlange ervaring hebben op het gebied van gevelprojecten. Door nauwe samenwerking met producenten van de merken LarxWoodDumoWood, VäriWood en NaturalCladding wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd.

Met deze vier merken biedt InterFaca een compleet scala aan geveloplossingen. Zo kan er gekozen worden voor een natuurlijke look zonder afwerking, semi-transparante toepassing of een dekkend verfsysteem. Alle merken zijn voorzien van een CE-markering en kunnen waar gewenst met een brandvertragende behandeling worden aangeboden.

Keurmerk PEFC & FSC

InterFaca verkoopt uitsluitend producten met PEFC of FSC certificaat. Dé certificeringen voor duurzaam bosbeheer wereldwijd. DumoWood en VäriWood zijn voorzien van het PEFC keurmerk en LarxWood en NaturalCladding van het FSC keurmerk.

CE Markering

Met het aanbrengen van de CE-markering geven wij aan dat onze producten aan alle van toepassing zijnde Europese regels voldoen en dat de conformiteits- of overeenstemmingsprocedures zijn voltooid. Bovendien zijn voor de producten een conformiteitverklaring opgesteld. In deze conformiteitverklaring geven wij aan dat onze producten voldoen aan alle van toepassing zijnde Europese richtlijnen.