icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
VäriPanel - snel en eenvoudige montage

VäriPanel

VäriPanel zijn solide panelen met een basis van kruislings gelamineerd Noord-Europees naaldhout. De panelen bestaan uit een kwaliteitsselectie basishout die doormiddel van een dekkende machinale coating zijn hoogwaardige afwerking verkrijgt. Door deze duurzame coating zien de houten panelen er - zonder een tussentijdse schilderbeurt - na 15 jaar nog steeds goed uit. Daarbij heeft VäriPanel geen extra behandeling nodig op de bouwplaats alvorens deze geplaatst worden, wat veel tijd en geld scheelt.

Alleen het beste is goed genoeg voor de solide panelen van VäriPanel, daarom zit er 15 jaar garantie op het product VäriPanel.

Strak en snel

De houten panelen van VäriPanel creëren een strakke geveluitstraling door zijn ontwerp van de messing en de groef die een blinde bevestiging mogelijk maakt. Dit blinde bevestigingssysteem is niet alleen optisch mooi, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid van het hout, omdat hier geen water doorheen kan komen. 

Het eerste paneel is vlot waterpas te monteren door gebruik te maken van de startbeugels. De houten panelen kunnen ter plekke op de bouwplaats worden geplaatst of eenvoudig worden verwerkt op prefab elementen in de de fabriek. Dankzij het eenvoudige bevestigingssysteem wordt het bouw- en montageproces versnelt en maakt dat VäriPanel vele malen sneller gemonteerd is dan traditionele houten geveldelen.

100%PEFC cetrificerting        CE markering

Eigenschappen VäriPanel

  • 100% PEFC gecertificeerd & CE-markering
  • verkrijgbaar in iedere RAL, NCS en Sikkens kleur
  • standaard brandklasse D-s1, d0 
  • brandvertragende versie is mogelijk
  • bevestiging: in elke groef 2 rvs nagels/ rvs nieten
  • startbeugels om eerste paneel waterpas te monteren (leverbaar per 30 of 100 stuks)
  • afmeting: 20 x 615mm, in drie lengtes: 1.000, 1.650, 3.300mm

VariPanel - houten gevelpanelen

 

Voor het aanvragen van een sample of andere informatie kun je contact opnemen met onze specialisten via 085 0239544 of het contactformulier.