icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
InterFaca - specialist in duurzame houten gevelbekleding

InterFaca

Een ruimte waar men leeft, ontspant of werkt is altijd een plek waar men zich thuis en veilig wil voelen, daarnaast is het belangrijk om daar te relaxen en genieten om tot optimaal plezier en prestatie te komen. Daarom is het van belang dat deze ruimtes voorzien zijn van duurzame, warme en natuurlijke materialen, terwijl hoge kwaliteitseisen gewaarborgd blijven.

Steeds meer mensen denken na over hoe men een bestaande of nieuwe leef- en werkomgeving kan creëren om bovenstaande kwaliteit van leven te kunnen bereiken. InterFaca wil deze mensen inspireren en helpen deze omgevingen te realiseren door middel van duurzame en kwalitatieve producten te leveren.

De afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot dé specialist in duurzame houten gevelbekleding. Onze producten worden extern toegepast op de schil van een gebouw en geven ieder projecten een mooie en authentieke uitstraling. 

 

Betrouwbaar

Wij hechten grote waarde aan snelle en correcte uitlevering van onze producten. Naast deze waarden vinden wij de duurzaamheid en de herkomst van de materialen erg belangrijk. Alle onze producten zijn voorzien van de juiste certificaten als FSC en PEFC. Daarnaast conformeert het gehele assortiment zich aan de belangrijke CE markering en EUTR certificeringen.

Kwaliteit en Innovatie

Er wordt veel aandacht besteed aan het verbeteren en vernieuwen van ons assortiment. Er wordt hierbij met name gekeken naar de duurzaamheid, het gemak en naar de kleur- en vormgeving. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten, altijd met een duurzaam en natuurlijk karakter.

Respect

Respect is de hoeksteen van ons beleid: respect voor onze klanten, leveranciers en iedereen met wie we samenwerken, respect voor het milieu en respect voor een veilige en gezonde werkomgeving. Opdrachtgevers worden geïnformeerd over het waarom van onze beslissingen. Telkens weer zoeken we naar de perfecte balans tussen economische, sociale en ecologische overwegingen. We respecteren hierbij de waarden en overtuigingen van verschillende culturen.

De eerste taak is voldoen aan de veiligheids-, product- en duurzaamheidsregels en -richtlijnen die in Nederland zijn vastgesteld. Bovendien zoeken wij naar mogelijkheden om de impact van haar bedrijfsactiviteiten en producten te minimaliseren.

Doe het goed

Het tweede element van het beleid is dat InterFaca ernaar streeft zijn klanten te helpen verschillende duurzaamheidsuitdagingen waar te maken. Dit betekent dat wij zoeken naar mogelijkheden om de bijdrage die onze producten bij hun eindgebruik, bijv. gevelbekleding, aan de duurzaamheid leveren te maximaliseren.

Bovendien blijven wij zoeken naar mogelijkheden en initiatieven om duurzame ontwikkeling op de langere termijn, buiten het directe bereik van de huidige bedrijfsactiviteiten, te ondersteunen en te bevorderen.

Doe het beter

Ten slotte zijn wij de mening toegedaan dat duurzame ontwikkeling tot nieuwe zakelijke kansen leidt. Veel duurzaamheidsuitdagingen vormen ook kansen die vandaag de dag vanuit zakelijk oogpunt zeer zinnig zijn en het bedrijf de kans bieden verdere bedrijfsgroei te blijven realiseren.