icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Avebe innovatiecentrum Groningen

Avebe Innovatiecentrum - Groningen

Voor aardappelzetmeelconcern Avebe is in de zomer van 2018 op de Zernike Campus in Groningen een innovatiecentrum gerealiseerd. In het centrum zijn onder meer een laboratorium proeffabriek, een klantcontactcentrum en ruimtes voor startups en kleinere bedrijven te vinden. Ook is er een samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) op het gebied van onderwijs en onderzoek. Dit biedt mogelijkheden voor studenten en innovators om eigen initiatieven verder te ontwikkelen.

Het innovatiecentrum heeft een bruto vloeroppervlak van 7.200 m2 en is een ontwerp van SKETS architectuurstudio uit Groningen. SKETS' visie richt zich op duurzaamheid die verder gaat dan alleen producten en materialen.

 

DETAILS HOUTEN GEVEL

  • product: NaturalCladding - board r3
  • afmeting: 18 x 68 mm - 18 x 94 mm - 18 x 144 mm
  • kleur: semi transparant 'naturel' verfsysteem
  • open gevel

 

Innovatiecentrum bekleedt met duurzaam hout