Configurator

DumoWood Delight gevelbekleding

DumoWood Delight is de nieuwe productlijn in het assortiment houten gevelbekleding van InterFaca. Met maar liefst drie unieke karakteristieke hout producten wordt de keuze er niet makkelijker op!

Iedere houtsoort in deze serie is tot in de kern thermisch verduurzaamd (gemodificeerd) naar duurzaamheidsklasse I/II. Hierdoor is de vochtbestendigheid van het hout maximaal en is het een extreem duurzaam eindproduct op de gevel.

  • PEFC & FSC gecertificeerd

    Duurzaam in de keten en op de gevel

  • Exclusief product

    Lengtemogelijkheden in overleg

DumoWood Highline - houten gevelbekleding

DumoWood Highline

DumoWood Highline is met zijn opvallende karakter en lijnenspel een aangename aanvulling in onze collectie houten gevelbekleding. De basis van DumoWood Highline is Radiata Pine, een ecologisch verantwoorde naaldhout soort met duurzaamheidsklasse I/II. 

Het kernhout van Radiata Pine is lichtbruin tot rozebruin van kleur en heeft zo goed als geen noesten.

Ontdek DumoWood Highline

DumoWood X-line - essenhout

DumoWood X-line

Met zijn chocoladebuine kleur en krachtige houtnerf is DumoWood X-line één van de meest sprekende houten gevelbekleding in het assortiment!

Thermisch gemodificeerd essenhout met duurzaamheidsklasse I-II is de basis. Natuurlijk en verfijnd hout, die bekend is 'taai en sterk' te zijn. Hiermee is het een zeer goed alternatief voor -ecologisch kwetsbaar- tropisch hout.

Ontdek DumoWood X-line

DumoWood Shadowline

DumoWood Shadowline

NIEUW! Houten gevelbekleding met een krachtige 'schaduwlijn' die de gevel een verrassend effect geeft.

DumoWood Shadowline heeft twee varianten met elk een eigen karakter en uitstraling; DumoWood Shadowline en DumoWood Highline Shadowline.

Ontdek DumoWood Shadowline