Configurator
In het echt voelen?

Sample aanvragen

Houten gevelbekleding van InterFaca

Houten gevelbekleding geeft de gevel een natuurlijke, warme uitstraling. Van noestarm Siberisch lariks, Noord-Europees naaldhout tot foutvrij Afrikaans loofhout (Ayous). InterFaca maakt hoogwaardige en duurzame houten gevelbekleding, waarbij iedere houtsoort zijn eigen specifieke eigenschappen heeft.

Merken houten gevelbekleding:

Met de merken VäriWood, VäriWood Vibes, DumoWood, DumoWood Delight, NaturalCladding en LarxWood heeft InterFaca een compleet aanbod van houten gevelbekleding. Zowel DumoWood en DumoWood Delight is thermisch gemodificeerde gevelbekleding. Gevelbekleding van InterFaca is bovendien altijd duurzame gevelbekleding.

Houten gevelbekleding is een bijzondere en natuurlijke manier om gebouwen een duurzame uitstraling te geven. InterFaca begrijpt als geen ander dat de gevel bepalend is voor de uitstraling van een gebouw. Om die reden hebben wij diverse merken in houten gevelbekleding. Ieder merk heeft zijn eigen kracht en eigenschappen maar altijd met een unieke uitstraling. Voor iedere wens en alle smaken is er houten gevelbekleding beschikbaar. In veel gevallen is het mogelijk de gevelbekleding te voorzien van RAL kleuren of (semi) transparante lak.

Wij maken gebruik van verschillende soorten hout voor onze gevelbekleding. Iedere houtsoort heeft zijn eigen verhaal, eigen karakter en beschikt over unieke kwaliteiten. Voor iedere toepassing is er dan ook een geschikte houtsoort te vinden. Zo is LarxWood houten gevelbekleding gemaakt van Syberisch naaldhout, oersterk vanwege het ijzige klimaat waar het hout groeit. In het noorden van Europa halen we het hout dat wordt gebruikt voor DumoWood en VariWood. Enorm kenmerkend met zijn rode glans, Afrikaans loofhout, Ayous, een prachtige houtsoort met een warme uitstraling en tevens het hout dat we gebruiken om NaturelCladding van te maken. Alom bekend en veel toegepast als houten gevelbekleding.