Configurator

Team InterFaca

Duurzame materialen met een natuurlijke uitstraling en hoge kwaliteit. De meeste mensen weten inmiddels wel dat het hart van InterFaca sneller klopt van houten gevelbekleding. Maar welke warme eigenschappen hebben de ervaren gezichten achter InterFaca?

Atze Atsma

ATZE ATSMA
Directeur Sales & Marketing

De gevel is het eerste waar je naar kijkt als je op een leef- of werkomgeving aanrijdt. Ik ben er trots op dat wij elke keer weer voor bijzondere projecten mogen werken. Hout is een prachtig product. Je kunt het zo saai of spannend maken als je wilt. Het is fantastisch om waarde toe te voegen aan een woning of project!

M +31 6 46 98 96 87
a.atsma@interfaca.nl

+ Daadkrachtig
+ Enthousiast
+ Oplossingsgericht

Erwin Bakker

ERWIN BAKKER
Directeur Finance & Administration

De financiën, logistiek en productontwikkeling liggen op mijn bordje. Dat zijn uiteenlopende taken die mijn werk heel divers maken. Geen dag is hetzelfde en er gebeurt altijd iets dat je niet voorspelt. Ik werk al 25 jaar in de houthandel. De kennis is in huis en ik blijf vernieuwen zodat we kunnen inspelen op de veranderende markt.

M +31 6 54 33 13 67
e.bakker@interfaca.nl

+ Procesbewaker

+ No-nonsense
+ Vernieuwer

Rudolf Wijnans

RUDOLF WIJNANS
Directeur Purchase & Product Management

De wereld van de hout- en bouwmaterialen is mij met de paplepel ingegoten. In de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd in de gevel. Dit onderdeel van de bouw spreekt mij enorm aan, omdat vorm en functie hier prachtig samenkomen! Er zijn veel interessante materialen, maar hout blijft mijn favoriet. Voor InterFaca ben ik continue op zoek naar nieuwe producten en technieken. Samen met onze partners maken we de gevels in Nederland steeds een beetje mooier en duurzamer.

M +31 6 15 10 36 58
r.wijnans@interfaca.nl

+ Teamplayer
+ Gevelspecialist
+ Creatief

Johannes Atsma

JOHANNES ATSMA
Adviseur Hout- en Bouwindustrie

InterFaca heeft innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Al onze producten hebben de juiste FSC, PEFC en EUTR certificaten en CE markering. Ik vind vernieuwing ontzettend belangrijk. Het is de basis van ons bestaansrecht. Daarom bezoek ik graag relevante beurzen die gaan over biobased producten en circulaire economie. De inspiratie die ik daar opdoe, vertaal ik naar kansen!

M +31 6 15 12 18 68
j.atsma@interfaca.nl

+ Marktkennis
+ Verbinder
+ Innovator

Paul Schenk

PAUL SCHENK
Sales manager West

Het is prachtig om iets mooi(er) te mogen maken. In hout kun je zoveel creativiteit kwijt! Ik heb bijna twintig jaar ervaring in de houtbranche en ken daardoor de verschillende eigenschappen van het duurzame materiaal. Ik denk graag mee in modelleeropties en geef een passend kleuradvies. Een kleursample is, wellicht anders dan je gewend bent, bij InterFaca zo gefixt!

M +31 6 15 24 10 44
p.schenk@interfaca.nl

+ Aanpakker
+ Servicegericht
+ Flexibel

Jack Oomens

JACK OOMENS
Sales manager Zuid

Door mijn jarenlange ervaring in de bouwwereld weet ik precies waar onze klanten waarde aan hechten. Het draait niet alleen om de prijs. Duurzaamheid, bewerkingsmogelijkheden en montageopties spelen een grote rol. Met de uiteenlopende producten van InterFaca kan ik bijna elke vraag uit het werkveld beantwoorden. Ik koppel het juiste merk aan de gewenste uitstraling!

M +31 6 25 37 37 57
j.oomens@interfaca.nl

+ Enthousiast
+ Productkenner
+ Relatiegericht

Christiaan de Jong

CHRISTIAAN DE JONG
Sales manager Noord

Tuurlijk weet ik dat het uiteindelijk om orders draait, maar ik haal vooral energie uit het proces er naar toe. Ik probeer te ontdekken wat de achtergrond van de vraag is en hoe de klant het product wil toepassen. Ik heb zeventien jaar in de bouwmaterialen gezeten en daardoor kan ik me goed verplaatsen in de wensen van de klant. Soms kom ik met verrassende oplossingen waar ze zelf nog niet aan gedacht hebben. Daarmee overtref ik de verwachting en dat is waar ik het voor doe!

M +31 6 29 37 29 36
c.dejong@interfaca.nl

+ Betrouwbaar
+ Meedenkend
+ Energiek

Catherine van der Meer

CATHERINE VAN DER MEER
Sales & Marketing manager

Als frisse wervelwind in de houtbranche kom ik graag persoonlijk langs bij onze klanten. Ik luister naar de wensen en ontdek behoeften uit de markt. Vervolgens probeer ik die zo goed mogelijk te vertalen naar onze producten of diensten. Kansen voor vernieuwing zet ik door naar ons innovatieve Woodlab. Als vrouw in de bouw sta ik mijn mannetje. Ik maak makkelijk contact en ga altijd enthousiast en opgewekt een gesprek in!

M +31 6 59 81 22 73
c.vandermeer@interfaca.nl

+ Positief
+ Sociale alleskunner
+ Professioneel

Vincent Budding

VINCENT BUDDING
Sales manager Oost

Hout is een mooi, toekomstgericht product. Ik denk dat er veel kansen liggen voor ons. InterFaca is een innovatief bedrijf, dat veel meer doet dan alleen hout verkopen. Er is veel mogelijk en dat spreekt mij enorm aan. Ik vind het belangrijk om te luisteren naar wat de klant precies wil en om dan samen naar een goede oplossing te zoeken. Met mijn creatieve en flexibele instelling ben ik altijd bereid om te kijken wat we kunnen doen!

M +31 6 59 88 85 09
v.budding@interfaca.nl

+ Loyaal
+ Enthousiast
+ Klantgericht

Ralph Boonstoppel

RALPH BOONSTOPPEL
Sales office Midden-West

Doordat ik al veertien jaar in de houtbranche werk, is het makkelijk praten met gesprekspartners. Het is mijn doel om samen met de klant het gewenste eindresultaat te bereiken. Vertrouwen en een relatie opbouwen zijn daarbij essentieel voor mij. Maar eigenlijk verkoopt ons product zichzelf. Een houten gevelbekleding is toch een lust voor het oog?!

M +31 6 40 98 82 67
r.boonstoppel@interfaca.nl

+ Persoonlijk
+ Inlevingsvermogen
+ Teamplayer

Rien van Breugel

RIEN VAN BREUGEL
Sales office Midden-West

Ik heb in allerlei branches gewerkt, van ruwbouw tot afbouw, en daar voeg ik nu gevels aan toe. De gemene deler in al mijn werkzaamheden: hout. Als sales- en officemanager vertel ik mensen wat zo speciaal is aan dit materiaal. Lekker doorpakken en kwaliteit altijd boven kwantiteit stellen – dat is dan weer de gemene deler tussen InterFaca en mij. 

M +31 6 59 84 02 58
r.vanbreugel@interfaca.nl

+ Kwaliteit boven kwantiteit
+ Vrolijke noot
+ Doorpakker

Sjoerd de Jong

SJOERD DE JONG
Sales office Noord

De houtwereld is mijn tweede thuis. Ik zit al bijna twintig jaar in deze branche en het verveelt nooit. Met dit natuurproduct kun je alle uitstralingen creëren die je maar wilt. Doordat ik lang in het vak zit, ken ik de effecten van uiteenlopende houteigenschappen en weet ik precies welke toepassingen mogelijk zijn. Bij InterFaca blijven we onze producten doorontwikkelen in ons Woodlab waardoor er nieuwe houtoplossingen ontstaan. Als houtliefhebber vind ik dat prachtig!

M +31 6 59 81 57 21
s.dejong@interfaca.nl

+ Houtliefhebber
+ Deskundig advies
+ Ervaren overzichtsbewaker

Alle Jan van der Meulen

ALLE JAN VAN DER MEULEN
Sales office Oost

“Alles draait om vertrouwen. Zowel bij opdrachtgevers als met collega’s. Door mijn jarenlange ervaring in de houtwereld weet ik met mijn kennis de klant goed te adviseren en creatief te denken in mogelijkheden. Dat schept een betrouwbare band. Bij InterFaca zijn de lijntjes kort en krijg ik de ruimte om mijn expertise te blijven ontwikkelen.”

M +31 6 59 88 85 10
aj.vandermeulen@interfaca.nl

+ Houtexpert
+ Klantenkennis
+ Duurzame relaties

Gerwin van der Veen

GERWIN VAN DER VEEN
Sales office Zuid

“Zoals de meesten hier zit ook ik al mijn hele leven ‘in het hout’. Pal achter een product kunnen staan: daar word ik blij van. Kwaliteit, esthetiek – alles moet kloppen. Daar is bij InterFaca geen twijfel over mogelijk en dus weet ik zeker dat ik de beste oplossingen bij klanten kan neerleggen. Meedenken, zorg dragen voor het perfecte eindresultaat – dat doe ik het liefste.”

M +31 6 27 50 27 53
g.vanderveen@interfaca.nl

+ Zorgdrager
+ Inlevend
+ Meedenker

Jilles Bijlstra

JILLES BIJLSTRA
Purchaser

Inzicht hebben in de voorraad, eventuele wijzigingen bijhouden en kennis borgen van het product en de verkoop. Kortom: het overzicht bewaken. Ik ben de spil tussen de klant, leverancier en onze adviseurs. En hier heb ik al meer dan twaalf jaar ervaring in. Hout is tegenwoordig ‘booming business’ en dat vraagt om een aanpak vanuit de relatie. Ik zie het als verwachtingsmanagement en hoe je klanten meeneemt in het proces.

M +31 6 59 81 57 30
j.bijlstra@interfaca.nl

+ Ervaren
+ Houtkennis
+ Relatiebewaker

Roy Meier

ROY MEIER
Logistiek & Kwaliteit

Ik zit al achttien jaar in de houtbranche. Daardoor weet ik letterlijk en figuurlijk hoe de lijntjes lopen. Wanneer de aanvoer arriveert, zorg ik voor een nauwkeurige check. Ik controleer of het hout voldoet aan de gewenste eisen. Mijn taak is om alle logistiek in goede banen te leiden zodat de klant de levering op tijd en met de juiste kwaliteit ontvangt.

M +31 6 53 31 42 73
r.meier@interfaca.nl

+ Gestructureerd
+ Scherp
+ Inlevingsvermogen

Ilse Beenen

ILSE BEENEN
Administratie & Logistiek

Mijn taak is om het bestelproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Van de inkoop, order, afstemming tot aan de levering. Omdat ik acht jaar in een houthandel heb gewerkt, heb ik de juiste kennis in huis om mee te denken over de juiste benodigdheden. Ik houd de kwaliteit in de gaten en zorg er voor dat iedere afspraak wordt nagekomen.

M +31 6 40 89 60 07
i.beenen@interfaca.nl

+ Loyaal
+ Perfectionistisch
+ Afspraak is afspraak

Monique Zijlstra

MONIQUE ZIJLSTRA
Administratie & Logistiek

Voor mij is de houtbranche helemaal nieuw. Ik kijk met een frisse blik naar de orders, vragen en wensen die binnenkomen. Als de klant precies weet wat hij wil, verwerk ik de opdracht direct. Voor advies koppel ik diegene aan de juiste projectmanager. Ik leer veel van mijn collega’s en daar haal ik plezier uit!

M +31 6 29 37 42 17
m.zijlstra@interfaca.nl

+ Leergierig
+ Stressbestendig
+ Houdt overzicht

Hendrik Sijtsema

HENDRIK SIJTSEMA
Woodlab expert

Het werken met hout zit in mijn natuur. Als ervaren timmerman ken ik de eigenschappen en mogelijkheden van dit mooie, duurzame product. In ons 500m2 Woodlab maak ik de gewenste samples van onze houten gevelbekleding, borg ik de kwaliteit ervan en zit ik op de heftruck als dat nodig is. Als je het goed bekijkt, begint het verkooptraject bij mij.

M +31 85 023 95 44
h.sijtsema@interfaca.nl

+ Zelfstandig
+ Zorgvuldig
+ Praktisch

Anton Reitsma

ANTON REITSMA
Grafisch ontwerper

Als vormgever van InterFaca mag ik de schoonheid van de natuur vertalen naar strakke designs. Daar word ik heel blij van! In het logo zie je de contouren van het bos en het lijnenspel van gevelbekleding. Dat is waar mijn vak om draait: een vondst vinden waarin verschillende werelden samenkomen. In dit geval de natuur en het product.

M +31 6 15 30 06 05
marketing@interfaca.nl

+ Oog voor detail
+ Perfectionist
+ Middelenmaker

Veerle Kasel

VEERLE KASEL
Copy & Concept

Ik schrijf. En het liefst over mooie dingen. Dan zit ik bij InterFaca dus goed – hier worden prachtige dingen bedacht, gemaakt en verkocht. Producten die onze woon- en leefomgeving een stukje fraaier maken, voor mens én natuur. Producten die een goed gevoel geven. Dus zorg ik op mijn beurt voor teksten en ideeën die dat gevoel dragen. Dan begrijpt straks iedereen waarom hout zo mooi is.

M +31 85 023 95 44
v.kasel@interfaca.nl

+ Taalidioot
+ Structuurliefhebber
+ Dubbelchecker

Lisanne Elzinga

LISANNE ELZINGA
Content creator

"Van marketing krijg ik energie. Creatieve ideeën bedenken, maar ze ook uitvoeren. Van grafisch ontwerp tot foto en video – van concept tot resultaat ben ik betrokken. Met het team vertalen we de mooie producten van InterFaca naar content die iets losmaakt. Opvallend en vernieuwend is onze kracht, deze lijn trek ik hierin graag door."

M +31 85 023 95 44
l.elzinga@interfaca.nl

+ Betrokken
+ Organisatorisch
+ Energiek