icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Team InterFaca - houten gevel specialist

Team InterFaca

Duurzame materialen met een natuurlijke uitstraling en hoge kwaliteit. De meeste mensen weten inmiddels wel dat het hart van InterFaca sneller klopt van houten gevelbekleding. Maar welke warme eigenschappen hebben de ervaren gezichten achter InterFaca?

 

Johannes Atsma 

Johannes Atsma

Sales en Projectmanager Noord-Oost Nederland

T. +31 (0) 6 151 218 68
E. j.atsma@interfaca.nl

Pluspunten van Johannes:
+ Marktkennis
+ Verbinder
+ Innovator

“InterFaca heeft innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Al onze producten hebben de juiste FSC, PEFC en EUTR certificaten en CE markering. Ik vind vernieuwing ontzettend belangrijk. Het is de basis van ons bestaansrecht. Daarom bezoek ik graag relevante beurzen die gaan over biobased producten en circulaire economie. De inspiratie die ik daar opdoe, vertaal ik naar kansen!”

 

Paul Schenk

 

Paul Schenk

Sales en Projectmanager West-Nederland

T. +31 (0) 6 152 410 44
E. p.schenk@interfaca.nl


Pluspunten van Paul:
+ Aanpakker
+ Servicegericht
+ Flexibel

“Het is prachtig om iets mooi(er) te mogen maken. In hout kun je zoveel creativiteit kwijt! Ik heb bijna twintig jaar ervaring in de houtbranche en ken daardoor de verschillende eigenschappen van het duurzame materiaal. Ik denk graag mee in modelleermogelijkheden en geef een passend kleuradvies. Een kleursample is, wellicht anders dan je gewend bent, bij InterFaca zo gefixt!”

 

Ralph Boonstoppel 

Ralph Boonstoppel

Sales en Projectmanager Zuid-Nederland

T. +31 (0) 6 409 882 67 
E. r.boonstoppel@interfaca.nl


Pluspunten van Ralph:
+ Persoonlijk
+ Inlevingsvermogen
+ Teamplayer

“Doordat ik al dertien jaar in de houtbranche werk, is het makkelijk praten met gesprekspartners. Het is mijn doel om samen met de klant het gewenste eindresultaat te bereiken. Vertrouwen en een relatie opbouwen zijn daarbij essentieel voor mij. Maar eigenlijk verkoopt ons product zichzelf. Een houten gevelbekleding is toch een lust voor het oog?!”

 

Atze Atsma 

Atze Atsma

Commercieel Directeur

T. +31 (0) 6 469 896 87 
E. a.atsma@interfaca.nl

Pluspunten van Atze:
+ Daadkrachtig
+ Enthousiast
+ Oplossingsgericht

“De gevel is het eerste waar je naar kijkt als je op een leef- of werkomgeving aanrijdt. Ik ben er trots op dat wij elke keer weer voor bijzondere projecten mogen werken. Hout is een prachtig product. Je kunt het zo saai of spannend maken als je wilt. Het is fantastisch om waarde toe te voegen aan een woning of project!”

 

Benieuwd welke meerwaarde InterFaca toe kan voegen in jouw project? Wij komen dit graag persoonlijk met je bespreken!