Configurator

Team InterFaca

Duurzame materialen met een natuurlijke uitstraling en hoge kwaliteit. De meeste mensen weten inmiddels wel dat het hart van InterFaca sneller klopt van houten gevelbekleding. Maar welke warme eigenschappen hebben de ervaren gezichten achter InterFaca?

Atze Atsma


ATZE ATSMA

Commercieel directeur

“De gevel is het eerste waar je naar kijkt als je op een leef- of werkomgeving aanrijdt. Ik ben er trots op dat wij elke keer weer voor bijzondere projecten mogen werken. Hout is een prachtig product. Je kunt het zo saai of spannend maken als je wilt. Het is fantastisch om waarde toe te voegen aan een woning of project!”

M +31 6 46 98 96 87
a.atsma@interfaca.nl

+ Daadkrachtig
+ Enthousiast
+ Oplossingsgericht

Erwin Bakker


ERWIN BAKKER 

Operationeel directeur

“De financiën, logistiek en productontwikkeling liggen op mijn bordje. Dat zijn uiteenlopende taken die mijn werk heel divers maken. Geen dag is hetzelfde en er gebeurt altijd iets dat je niet voorspelt. Ik werk al 25 jaar in de houthandel. De kennis is in huis en ik blijf vernieuwen zodat we kunnen inspelen op de veranderende markt.”

M +31 6 54 33 13 67
e.bakker@interfaca.nl

+ Procesbewaker

+ No-nonsense 

+ Vernieuwer

Bert Huijsman


BERT HUIJSMAN

Purchase manager

"Ik werk 45 jaar in de houtbranche. Zowel nationaal als internationaal heb ik veel houtsoorten - met hun specifieke eigenschappen - voorbij zien komen. Met die waardevolle kennis ondersteun ik onze InterFaca adviseurs. Ook onderhoud ik de contacten met buitenlandse afnemers en onze leveranciers in de landen van herkomst. 'Kennis is macht' en draagt bij aan de toekomstbestendigheid van ons bedrijf!"

M +31 6 53 25 96 96
b.huijsman@interfaca.nl

+ Houtspecialist

+ Kennisdeler 

+ Verbinder

Rudolf Wijnans

RUDOLF WIJNANS
Directeur inkoop en innovatie

"De wereld van de hout- en bouwmaterialen is mij met de paplepel ingegoten. In de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd in de gevel. Dit onderdeel van de bouw spreekt mij enorm aan, omdat vorm en functie hier prachtig samenkomen! Er zijn veel interessante materialen, maar hout blijft mijn favoriet. Voor InterFaca ben ik continue op zoek naar nieuwe producten en technieken. Samen met onze partners maken we de gevels in Nederland steeds een beetje mooier en duurzamer."

M +31 6 15 10 36 58
r.wijnans@interfaca.nl

+ Teamplayer
+ Gevelspecialist
+ Creatief

johannes atsma


JOHANNES ATSMA

Verkoopadviseur industrie en houtbouw

“InterFaca heeft innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Al onze producten hebben de juiste FSC, PEFC en EUTR certificaten en CE markering. Ik vind vernieuwing ontzettend belangrijk. Het is de basis van ons bestaansrecht. Daarom bezoek ik graag relevante beurzen die gaan over biobased producten en circulaire economie. De inspiratie die ik daar opdoe, vertaal ik naar kansen!”

M +31 6 15 12 18 68
j.atsma@interfaca.nl

+ Marktkennis
+ Verbinder
+ Innovator

paul schenk


PAUL SCHENK

Sales- en projectmanager Midden- en West-Nederland

“Het is prachtig om iets mooi(er) te mogen maken. In hout kun je zoveel creativiteit kwijt! Ik heb bijna twintig jaar ervaring in de houtbranche en ken daardoor de verschillende eigenschappen van het duurzame materiaal. Ik denk graag mee in modelleeropties en geef een passend kleuradvies. Een kleursample is, wellicht anders dan je gewend bent, bij InterFaca zo gefixt!”

M +31 6 15 24 10 44
p.schenk@interfaca.nl

+ Aanpakker
+ Servicegericht
+ Flexibel

ralph boonstoppel


RALPH BOONSTOPPEL

Sales- en officemanager Zuid- en West-Nederland

“Doordat ik al veertien jaar in de houtbranche werk, is het makkelijk praten met gesprekspartners. Het is mijn doel om samen met de klant het gewenste eindresultaat te bereiken. Vertrouwen en een relatie opbouwen zijn daarbij essentieel voor mij. Maar eigenlijk verkoopt ons product zichzelf. Een houten gevelbekleding is toch een lust voor het oog?!”

M +31 6 40 98 82 67
r.boonstoppel@interfaca.nl

+ Persoonlijk
+ Inlevingsvermogen
+ Teamplayer

Jack Oomens


JACK OOMENS

Sales- en projectmanager Zuid-Nederland

“Door mijn jarenlange ervaring in de bouwwereld weet ik precies waar onze klanten waarde aan hechten. Het draait niet alleen om de prijs. Duurzaamheid, bewerkingsmogelijkheden en montageopties spelen een grote rol. Met de uiteenlopende producten van InterFaca kan ik bijna elke vraag uit het werkveld beantwoorden. Ik koppel het juiste merk aan de gewenste uitstraling!”

M +31 6 25 37 37 57
j.oomens@interfaca.nl

+ Enthousiast
+ Productkenner
+ Relatiegericht

Christiaan de Jong

CHRISTIAAN DE JONG
Sales- en projectmanager Noordoost-Nederland

“Tuurlijk weet ik dat het uiteindelijk om orders draait, maar ik haal vooral energie uit het proces er naar toe. Ik probeer te ontdekken wat de achtergrond van de vraag is en hoe de klant het product wil toepassen. Ik heb zeventien jaar in de bouwmaterialen gezeten en daardoor kan ik me goed verplaatsen in de wensen van de klant. Soms kom ik met verrassende oplossingen waar ze zelf nog niet aan gedacht hebben. Daarmee overtref ik de verwachting en dat is waar ik het voor doe!”

M +31 6 29 37 29 36
c.dejong@interfaca.nl

+ Betrouwbaar
+ Meedenkend
+ Energiek

Sjoerd de Jong

SJOERD DE JONG
Sales- en officemanager Noordoost-Nederland

“De houtwereld is mijn tweede thuis. Ik zit al bijna twintig jaar in deze branche en het verveelt nooit. Met dit natuurproduct kun je alle uitstralingen creëren die je maar wilt. Doordat ik lang in het vak zit, ken ik de effecten van uiteenlopende houteigenschappen en weet ik precies welke toepassingen mogelijk zijn. Bij InterFaca blijven we onze producten doorontwikkelen in ons Woodlab waardoor er nieuwe houtoplossingen ontstaan. Als houtliefhebber vind ik dat prachtig!”

M +31 6 59 81 57 21
s.dejong@interfaca.nl

+ Houtliefhebber
+ Deskundig advies
+ Ervaren overzichtsbewaker

JILLES BIJLSTRA

JILLES BIJLSTRA
Operationeel inkoper

“Inzicht hebben in de voorraad, eventuele wijzigingen bijhouden en kennis borgen van het product en de verkoop. Kortom: het overzicht bewaken. Ik ben de spil tussen de klant, leverancier en onze adviseurs. En hier heb ik al meer dan twaalf jaar ervaring in. Hout is tegenwoordig ‘booming business’ en dat vraagt om een aanpak vanuit de relatie. Ik zie het als verwachtingsmanagement en hoe je klanten meeneemt in het proces.”

M +31 6 59 81 57 30
j.bijlstra@interfaca.nl

+ Ervaren
+ Houtkennis
+ Relatiebewaker

Roy Meier


ROY MEIER

Werkvoorbereider en kwaliteitscontrole

"Ik zit al achttien jaar in de houtbranche. Daardoor weet ik letterlijk en figuurlijk hoe de lijntjes lopen. Wanneer de aanvoer arriveert, zorg ik voor een nauwkeurige check. Ik controleer of het hout voldoet aan de gewenste eisen. Mijn taak is om alle logistiek in goede banen te leiden zodat de klant de levering op tijd en met de juiste kwaliteit ontvangt.

M +31 6 53 31 42 73
r.meier@interfaca.nl

+ Gestructureerd
+ Scherp
+ Inlevingsvermogen

Ilse Beenen


ILSE BEENEN

Administratie en logistiek

“Mijn taak is om het bestelproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Van de inkoop, order, afstemming tot aan de levering. Omdat ik acht jaar in een houthandel heb gewerkt, heb ik de juiste kennis in huis om mee te denken over de juiste benodigdheden. Ik houd de kwaliteit in de gaten en zorg er voor dat iedere afspraak wordt nagekomen.”

M +31 6 40 89 60 07
i.beenen@interfaca.nl

+ Loyaal
+ Perfectionistisch
+ Afspraak is afspraak

Monique Zijlstra


MONIQUE ZIJLSTRA

Administratie en logistiek

“Voor mij is de houtbranche helemaal nieuw. Ik kijk met een frisse blik naar de orders, vragen en wensen die binnenkomen. Als de klant precies weet wat hij wil, verwerk ik de opdracht direct. Voor advies koppel ik diegene aan de juiste projectmanager. Ik leer veel van mijn collega’s en daar haal ik plezier uit!”

M +31 6 29 37 42 17
m.zijlstra@interfaca.nl

+ Leergierig
+ Stressbestendig
+ Houdt overzicht

Catherine van der Meer

CATHERINE VAN DER MEER 
Woodlab professional 

“Als frisse wervelwind in de houtbranche kom ik graag persoonlijk langs bij onze klanten. Ik luister naar de wensen en ontdek behoeften uit de markt. Vervolgens probeer ik die zo goed mogelijk te vertalen naar onze producten of diensten. Kansen voor vernieuwing zet ik door naar ons innovatieve Woodlab. Als vrouw in de bouw sta ik mijn mannetje. Ik maak makkelijk contact en ga altijd enthousiast en opgewekt een gesprek in!”

M +31 6 59 81 22 73
c.vandermeer@interfaca.nl

+ Positief 

+ Sociale alleskunner
+ Professioneel

Cynthia de Vries


CYNTHIA DE VRIES

Woodlab expert

“Persoonlijk contact met klanten vind ik de beste kant van dit vak. Of dit nou live, online of via de telefoon is: ik luister naar de wensen en zorg ervoor dat de juiste voorbeelden en mogelijkheden binnen ‘no time’ op de mat liggen. Als Woodlabexpert ken ik de producten door en door en volg ik het sampletraject van aanvraag tot en met daadwerkelijke uitvoering.”

M +31 6 27 50 27 53
c.devries@interfaca.nl

+ Nauwkeurig 

+ Productkenner

+ Resultaatgericht

Hoeke Hiemstra


HOEKE HIEMSTRA

Samplemaker

“De bouwwereld is een passie voor mij. Ik ben heel mijn leven bouwvakker geweest en heb twee keer een eigen huis gebouwd. Ik ben een echte doener! Bij InterFaca maak ik de samples. Als een aanvraag binnenkomt, stuur ik een voorbeeld van de gewenste houtsoort, het model of een verfkleur.”

M +31 6 44 77 22 52
marketing@interfaca.nl

+ Doener
+ Passie voor het vak
+ Zelfsturend

Anton Reitsma


ANTON REITSMA

Grafisch ontwerper

"Als vormgever van InterFaca mag ik de schoonheid van de natuur vertalen naar strakke designs. Daar word ik heel blij van! In het logo zie je de contouren van het bos en het lijnenspel van gevelbekleding. Dat is waar mijn vak om draait: een vondst vinden waarin verschillende werelden samenkomen. In dit geval de natuur en het product."

M +31 6 15 30 06 05
marketing@interfaca.nl

+ Oog voor detail
+ Perfectionist
+ Middelenmaker

Leonie de Haan


LEONIE DE HAAN

Online specialist

“Hout wil je aanraken. Je moet het voelen. Dan gaat het leven! De beleving die een klant ervaart met persoonlijk contact, wil ik online ook overbrengen. Op de website moet een balans zijn tussen sfeer en inhoud, foto’s en tekst. Mijn taak is om die structuur te borgen en het geheel te laten spreken."

M +31 6 12 46 66 58
marketing@interfaca.nl

+ Flexibel
+ Snel schakelen
+ Structuurborger

Bitoen Tran


BITOEN TRAN

Communicatie

“InterFaca laat hout leven. Met communicatie geef je een gezicht en gevoel aan die belofte. De kunst is dat klanten je gaan herkennen en onthouden. Als lawaaimaker bedenk ik opvallende manieren om aandacht te vragen voor het merk InterFaca. Altijd met de focus op mens, natuur en product.”

M +31 6 83 69 61 46
marketing@interfaca.nl

+ Positieve mindset
+ Creatief
+ Lawaaimaker


Benieuwd welke meerwaarde InterFaca toe kan voegen in jouw werk- of leefomgeving? Wij drinken graag een kop koffie met je!

Neem contact met ons op