Team InterFaca

Duurzame materialen met een natuurlijke uitstraling en hoge kwaliteit. De meeste mensen weten inmiddels wel dat het hart van InterFaca sneller klopt van houten gevelbekleding. Maar welke warme eigenschappen hebben de ervaren gezichten achter InterFaca?

Atze Atsma

Atze Atsma - Commercieel Directeur

“De gevel is het eerste waar je naar kijkt als je op een leef- of werkomgeving aanrijdt. Ik ben er trots op dat wij elke keer weer voor bijzondere projecten mogen werken. Hout is een prachtig product. Je kunt het zo saai of spannend maken als je wilt. Het is fantastisch om waarde toe te voegen aan een woning of project!”

mobiel 06 469 89 687        email a.atsma@interfaca.nl

linkedin Atze Atsma

paul schenk

Paul Schenk - Sales en Project Manager West-Nederland

“Het is prachtig om iets mooi(er) te mogen maken. In hout kun je zoveel creativiteit kwijt! Ik heb bijna twintig jaar ervaring in de houtbranche en ken daardoor de verschillende eigenschappen van het duurzame materiaal. Ik denk graag mee in modelleermogelijkheden en geef een passend kleuradvies. Een kleursample is, wellicht anders dan je gewend bent, bij InterFaca zo gefixt!”

mobiele nummer  06 152 41 044       email p.schenk@interfaca.nl

LinkedIn - Paul Schenk Paul Schenk

ralph boonstppel

Ralph Boonstoppel - Sales en Project Manager Zuid-Nederland

“Doordat ik al veertien jaar in de houtbranche werk, is het makkelijk praten met gesprekspartners. Het is mijn doel om samen met de klant het gewenste eindresultaat te bereiken. Vertrouwen en een relatie opbouwen zijn daarbij essentieel voor mij. Maar eigenlijk verkoopt ons product zichzelf. Een houten gevelbekleding is toch een lust voor het oog?!”

mobiel 06 409 88 267  email r.boonstoppel@interfaca.nl

linkedin - Ralph Boonstoppel Ralph Boonstoppel

johannes atsma

Johannes Atsma - Verkoopadviseur Industrie en Houtbouw Nederland

“InterFaca heeft innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Al onze producten hebben de juiste FSC, PEFC en EUTR certificaten en CE markering. Ik vind vernieuwing ontzettend belangrijk. Het is de basis van ons bestaansrecht. Daarom bezoek ik graag relevante beurzen die gaan over biobased producten en circulaire economie. De inspiratie die ik daar opdoe, vertaal ik naar kansen!”

mobiel 06 151 21 868      email j.atsma@interfaca.nl

LinkedIn Johannes Atsma

Christiaan de Jong

Christiaan de Jong - Sales en Project Manager Noord-Oost Nederland

“Tuurlijk weet ik dat het uiteindelijk om orders draait, maar ik haal vooral energie uit het proces er naar toe. Ik probeer te ontdekken wat de achtergrond van de vraag is en hoe de klant het product wil toepassen. Ik heb zeventien jaar in de bouwmaterialen gezeten en daardoor kan ik me goed verplaatsen in de wensen van de klant. Soms kom ik met verrassende oplossingen waar ze zelf nog niet aan gedacht hebben. Daarmee overtref ik de verwachting en dat is waar ik het voor doe!”

mobiel nummer 06 293 72 936     mailadres c.dejong@interfaca.nl

linkedin christiaan de jog Christiaan de Jong

Ilse Beenen

Ilse Beenen - Administratief & logistiek medewerker

“Mijn taak is om het bestelproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Van de inkoop, order, afstemming tot aan de levering. Omdat ik acht jaar in een houthandel heb gewerkt, heb ik de juiste kennis in huis om mee te denken over de juiste benodigdheden. Ik houd de kwaliteit in de gaten en zorg er voor dat iedere afspraak wordt nagekomen.”

Benieuwd naar welke meerwaarde InterFaca toe kan voegen in jouw werk- of leefomgeving? Wij drinken graag een kop koffie met je!

Neem contact met ons op