icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Sporthal Haven - Almere

Energieneutraal Sportcomplex

In opdracht van de Gemeente Almere heeft Bouwgroep Dijkstra Draisma de oudste sporthal van Almere gesloopt en een splinternieuw sportcomplex met een oppervlakte van circa 3.400 m2 gerealiseerd.

Het sportcomplex is door AGS Architecten met het oog op duurzaamheid ontworpen. Zo zijn er materialen uit de oude sporthal hergebruikt in het ontwerp, wordt er gebruik gemaakt van energiezuinige technieken en is de gevel voorzien van duurzaam Noord-Europees vurenhout met duurzaamheidsklasse II. Mede dankzij 600 zonnepanelen die op het dak geplaatst zijn is het sportcomplex geheel energieneutraal. 

  • Bouwbedrijf: Bouwgroep Dijkstra Draisma
  • Architect: AGS Architecten

 

Details gevelbekleding

  • Product: VäriWood V profiel
  • Afmeting: 21x168 mm / 21x144 mm / 21x92mm
  • Kleur: RAL7043 

 

Energieneutraal Sportcomplex