Configurator

Schuurwoning Gorredijk

Deze eigentijdse schuurwoning heeft een volledig houten skelet met zichtbare gebinten aan de voorzijde van de woning. De zwarte houten geveldelen zijn zowel horizontaal als verticaal geplaatst, waardoor het lijnenspel op een speelse manier wordt onderbroken. Door de combinatie van naturelle gebinten met diepzwarte houten geveldelen krijgt de stoere schuurwoning een uitgesproken karakter.

De zwarte houten gevelbekleding is van duurzaam Noord-Europees naaldhout, VäriWood, in profiel channel siding. Profiel channel siding heeft rechte uitsparingen die naadloos in elkaar schuiven. Eén van de voordelen hiervan is dat er een perfect afwateringsprofiel ontstaat en regenwater eenvoudig wordt afgevoerd. Vocht krijgt hierdoor geen kans om door te dringen in de achterwand.

  • PEFC gecertificeerd

    Duurzaam in de keten en op de gevel

  • 15 jaar garantie

    Op dekkend VäriWood verfsysteem

Ontwerp schuurwoning Studio JK Schuurwoning Studio JK

Specificaties gevel

  • product: VäriWood - channel siding 
  • afmeting: 21 x 144 mm 
  • kleur: RAL 9005 
  • oppervlakte is fijnbezaagd

Architect: Studio JK
Realisatie: BouwGorredijk
Fotografie: Nadine de Ruiter