Configurator

Schuurwoning Wijhe

Op landgoed ’t Rozendael - ’t Nijenhuis, nabij Heino, is dit bijzondere project van twee schuurwoningen en een atelier gerealiseerd. Door de schuurwoningen zo te plaatsen is een besloten binnenerf gecreëerd die, mede door het gebruik van houten lamellen, erg privé en ingetogen aanvoelt. 

Architect VANDERSALM-aim heeft de lokale sobere schuurtypologieën vertaald naar deze eigentijdse schuurwoningen. Er is hier onder andere gekozen voor VäriWood, verduurzaamd Noord-Europees naaldhout.

  • PEFC gecertificeerd

    Duurzaam op de gevel en op de keten

  • 15 jaar garantie

    Op dekkend VäriWood verfsysteem

Schuurwoning Wijhe - VäriWood

Specificaties gevel

  • product: VäriWood - channelsiding
  • afmeting: 21 x 144 mm
  • kleur: RAL 9005
  • oppervlakte zichtzijde is fijnbezaagd

  • Architectenbureau: VANDERSALM-aim
  • Fotograaf: Egbert de Boer
  • PEFC gecertificeerd
  • CE keurmerk