Configurator

Veelgestelde vragen bestellen

1. Waar kan ik hout van InterFaca kopen?

Er zijn in heel Nederland verschillende hout- en bouwmaterialenhandels die hout van InterFaca verkopen. 

Actuele overzicht dealers

 

2. Kan ik rechtstreeks bij InterFaca hout kopen?

Het is niet mogelijk om rechtstreeks hout bij InterFaca te kopen. De aankoop loopt altijd via een hout- of bouwmaterialenhandel bij jou in de buurt. 

3. Wat kost hout per m2?

4. Wat is de levertijd van het hout?

Het is momenteel lastig om een exacte leverdatum te noemen. Wij krijgen 1 à 2 weken van tevoren te horen óf en hoe lang een vracht vertraagd is. Ons advies is om opdrachtgevers hier nu al over te informeren zodat bijvoorbeeld de bouwplanning aangepast kan worden.

Onze geschatte levertijden vind je hier 

5. Uit welke lengtematen kan ik kiezen?

Onze lengtematen varieëren van 2.70m tot 5.40m. Op dit moment is het basis (naald)hout erg schaars. Onze fabrikanten laten weten op dit moment voldoende aanvoer te krijgen in vallende lengten, maar helaas niet altijd in de door ons gewenste specificaties. We doen ons uiterste best om de bestelde maten te realiseren waar mogelijk. Echter kunnen we niet alle gewenste specificaties garanderen.

6. Welke producten liggen standaard op voorraad?

Voor de actuele voorraad en levertijden kun je contact met ons opnemen. 

7. Levert InterFaca ook verf bij de gevelbekleding?

Wanneer je de kopse kanten van de houten geveldelen wilt dichtverven of kleine beschadigingen wilt bijwerken, is er dekkende of semi-transparante retoucheerverf van InterFaca. Deze verf kan gemakkelijk worden meebesteld met het hout. 

8. Kan de gevelbekleding op de bouw worden gelost?

Ja, het is mogelijk om rechstreeks te leveren op de bouwplaats met een kooiaap. 

9. Wanneer wordt er in Noord-Nederland geleverd?

Met het oog op mens. natuur en product hanteren wij vaste leverdagen. Op dinsdag en vrijdag leveren wij in het Noorden van Nederland.

10. Wanneer wordt er in Zuid-Nederland geleverd?

Met het oog op mens. natuur en product hanteren wij vaste leverdagen. Op maandag leveren wij in de provincies Limburg en Noord-Brabant. In Zeeland en Zuid-Holland worden de producten op woensdag geleverd. 

11. Wanneer wordt er in West-Nederland geleverd?

Met het oog op mens. natuur en product hanteren wij vaste leverdagen. Op vrijdag leveren wij in het Westen van Nederland. 

12. Wanneer wordt er in Oost-Nederland geleverd?

Met het oog op mens. natuur en product hanteren wij vaste leverdagen. Op donderdag leveren wij in het Oosten van Nederland. 

13. Wat is het uitvalspercentage?

Houd rekening met een uitval van 5 à 10%. Hout is en blijft een natuurproduct.