Configurator

Wees lief voor je gevel

Regen, wind, zon, zand, algen, mos en andere weersinvloeden: zij vormen geen vrienden voor jouw gevel. Wees lief voor het visitekaartje van jouw verblijf en maak het hout minimaal één keer per jaar schoon. Door vuil te verwijderen, blijft minder vocht op de gevel staan. Op die manier verleng je de levensduur van het product.

Post Cleaning logo

Geen zorgen, PostCleaning zorgt

Twijfel je over je eigen kennis en kunde als het gaat om gevelbekleding? Of heb je simpelweg geen tijd? Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Daarom gingen we op zoek naar een partner die verstand van zaken heeft en van aanpakken weet. Met de onderhoudsservice van PostCleaning maak je geen zorgen om jouw gevel, dat doen zij!*

*PostCleaning controleert niet op bouwkundige voorschriften, maar richt zich uitsluitend op de schoonmaak van het product.

Zelf je houten gevelbekleding reinigen

Wil je zelf aan de slag met het reinigen van je gevel? Wij hebben alle do's en don'ts voor je op een rijtje gezet. Als je alle tips volgt krijg je een spetterende gevel die het hele jaar weer straalt! Zo haal je het maximale uit jouw duurzame gevelbekleding.

Bekijk ons schoonmaakadvies

Kom je tijdens je grote poetsbeurt kleine beschadigingen tegen? Gebruik dan onze dekkende of semi-transparante retoucheerverf. Zo is je houten gevelbekleding weer optimaal beschermt tegen allerlei weersinvloeden.