Configurator
Een vonk in je inrichting

Stap 1

Laat jouw interieur zien wie je bent? Als dat beter kan, probeer dan eens het volgende: zet spullen bij elkaar waar je graag naar kijkt. Bijvoorbeeld een knutselwerk van je kind, een foto van je vriendengroep, een souvenir die warme herinneringen oproept of een steen die je op een bijzondere plek hebt gevonden.

Het gaat niet om dure designspullen of het perfecte plaatje. Sterker nog, een interieur hoeft niet te kloppen. Juist het speelse, geeft een vonkje en vormt een eigen uitstraling. Dingen die je raken en waar een verhaal achter zit, maken van je huis een thuis. En dat is wel zo fijn, nu je in de wintermaanden eerder en vaker binnen zit...

Een kloppend hart

Stap 2

Het is heel verleidelijk om in de koude periode met een dekentje op de bank te zitten. Lekker hoor, maar je kunt ook warm worden zonder fleeceplaid. En de kachel omhoog zetten, is ook niet nodig. Begin de dag bijvoorbeeld met een aantal yogahoudingen. Yoga laat de energie in je lichaam sneller stromen.

Te zweverig? Het kan ook heel praktisch: spring op de trampoline van je kinderen na een drukke werkdag, trek een sprintje met de buurman als je ‘m bij de brievenbus tegenkomt of doe een zelf bedacht dansje onder de douche. Zolang je in beweging blijft, kom je met een kloppend hart de winter door!

Een gezellig gedekte tafel hoeft niet veel te kosten.

Stap 3

Veeg de standaard servetringen en glitterballen van tafel! Voor de meest uitnodigende setting hoef je niet naar de winkel of het tuincentrum. Bewaar bijvoorbeeld de mooiste flessen wijn, steek er een kleurrijke kaars in en laat ze fonkelen in het midden van de tafel. Of pak een snoeischaar, knip het mooiste groen en leg het neer als borddecoratie.

Een gezellig gedekte tafel hoeft niet veel te kosten. Daag jezelf uit om met het budget van tien euro een kringloop binnen te lopen en stel je eigen kerstservies samen. Verras je gasten met jouw unieke tafelcreatie. Grote kans dat dit het gespreksonderwerp wordt en daarmee is het ijs direct gebroken.

Vlammende voeten

Stap 4

In de zomer heb je ongetwijfeld de ‘badslipper met sportsok’ trend gespot. Nu het kwik is gedaald, liggen de slippers weer in de kast, maar de sokken blijven hot. Door het dragen van opvallende kleuren, drukke motieven of exclusieve logo’s, maak je een fashionstatement.

Met sokken nog steeds koude voeten? Laat je voeten echt vlammen en trek (te) gekke pantoffels aan. En dat hoeft niet perse stijlvol. Denk aan sloffen in de vorm van vissen, dinopoten of harige monsters. Iedere keer als je voorbij een spiegel loopt, verschijnt er gegarandeerd een lach op je gezicht!

Een nieuw jasje

Stap 5

Wil je niet alleen jezelf, het interieur en de aankleding een persoonlijke touch geven? Overweeg dan om je huis in een nieuw jasje te steken. Met de solide producten van InterFaca haal je de natuur in huis en creëer je een warme uitstraling. Bekijk bijvoorbeeld onze schuurwoning: modern, maar toch persoonlijk en passend in de omgeving.

Onze houtsoorten zijn in verschillende tinten verkrijgbaar en geven op een natuurlijke manier kleur aan je huis. Een ander pluspunt is dat het duurzame materiaal zeer goed isoleert waardoor de warmte in je woning niet kan ontsnappen. Word je al warm van al deze voordelen?